Semalt: Nganggo Data Tata terstruktur Pikeun Ngahasilkeun Lalu Lintas Pikeun Wéb Anjeun



Dupi anjeun kantos ngaliwat kamar anu kasebar milarian kaos kaki? Henteu aya bet éta henteu gampang. Ideologi anu sami diterapkeun dina website.

Manggihan inpormasi dina internét gampang pisan sareng rumit pisan, sareng naha kunaon. Upami anjeun masihan halaman wéb anjeun ka Semalt, henteu ragu éta bakal kaluar di luhur. Ieu sabab urang terang kumaha nempatkeun fitur, téks, sareng gambar anu luyu. Ngan sapertos tukang, kami parantos sababaraha taun damel sareng bahan kabutuhan pikeun situs web anjeun sareng kami terangkeun kumaha carana ngapihkeun situs web anjeun pikeun hasil anu hebat.

Éta sababna unggal halaman wéb kedah didaptarkeun sareng Semalt tapi ti saprak éta henteu mungkin, urang ngawatesan klien kami pikeun ngajangjikeun situs web sapertos hormat. Salaku profésional, urang gaduh alat sareng bakat pikeun ngarencanakeun halaman wéb anjeun saé supaya éta bakal diputus nalika kecap konci anjeun ditéang tapi cukup ku éta.

Naon Data Data Sacara Berkual?


Ieu mangrupikeun susunan eusi dina situs wéb. Semalt ngabantosan wéb anjeun kalayan nempatkeun barang-barang anu leres di tempat anu pas. Ieu ngamungkinkeun sémah anjeun sareng mesin pencari milarian pikeun nganél ku cara bébas. Fitur ieu tiasa janten unsur anu terakhir anu anjeun leungit nalika anjeun nyobian rengking wéb anjeun. Tapi euweuh urusan kumaha luhur kata konci SEO anjeun, moal gampang mendakan upami halaman wéb anjeun henteu terstruktur leres.

Salila sababaraha taun, Semalt parantos damel sareng seueur klien sareng situs wéb. Ngaliwatan taun ieu, éta parantos biasa pikeun mendakan situs-situs anu ngajantenkeun migunakeun kecap konci SEO. Tapi situs web ieu henteu kantos kéngingkeun lalu lintas atanapi klik, anu janten masalah parna pikeun juragan. Nalika anjeun ngaluarkeun warna situs wéb, gaya font sareng grafis, sadaya anu anjeun tinggaleun nyaéta struktur.

Pikiran manusa urang milarian kasatimbangan, pola, sareng urut kana diajar atanapi ngartos. Naon hartosna nyaéta yén kami langkung museurkeun urut 1,2,3,4 nalika diajar nomer urang anu ngagambarkeun kasebetan nomer ieu sapertos 10.000, 100, 3, 6. Pikiran urang resep mendakan hal-hal dimana diharepkeun aya.

Pamaké dina internét langkung milih ngamimitian maca artikel atanapi kontén wéb anjeun tina inpormasi anu paling kompleks dugi ka anu paling kompleks. Sacara umum, upami anjeun ngamimitian ti anu paling rumit, pamiarsa leungit minat sareng ngalih ka situs web anu langkung saé.

Sakumaha anjeun terang, kawijakan Google dirancang pikeun nyaluyukeun heula pangguna. Ieu hartosna langkung narik wéb anjeun dina pamaca, langkung pikaresepeun kana mesin pencari Google. Algoritma Google ngumpulkeun informasi tina pamilarian sareng nganggo data ieu pikeun pangkat situs anjeun. Kumaha fungsina nyaéta lamun hiji pamaké mendakan situs anjeun, SERP atanapi mesin pencari anjeun ngawaskeun sabaraha lila pamaké ieu tetep dina situs. Situs wéb anu terstruktur tiasa ngajantenkeun sémah langkung lami dina situs dimana situs anu henteu terstruktur damel pamaca ngantunkeun.

Faktor séjén, sapertos tingkat mumbul, ogé masalah nalika nimbangkeun struktur situs. Struktur situs anu saé tiasa ngirangan tingkat mumbul, sareng waktos anu maca anjeun. Nalika anjeun ngagabungkeun dua faktor ieu, halaman wéb anjeun bakal otomatis rengking.

Struktur situs anu saé nyayogikeun situs anjeun sareng tumbu situs anu langkung saé.

Tautan situs mangrupikeun format daptar dina SERP anu nunjukkeun halaman utama situs anjeun sareng sababaraha tautan internal. Tautan loka ieu emas lamun datang ka optimasi SEO. Éta ngajantenkeun halaman wéb anjeun gampang dibaca ku pangguna anjeun. Éta nunjuk ka pamaca pikeun inpormasi anu paling relevan dina situs wéb anjeun, anu nambahan reputasi merek anjeun, sareng pangguna percanten kana eusi anu anjeun kirimkeun. Sadaya ieu ngabantosan halaman wéb anjeun ngagaduhan posisi anu langkung saé dina SERP.

Kumaha anjeun kéngingkeun tautan situs ieu?

Anjeun teu tiasa angkat kana konsol teang Google sareng eusian formulir pikeun meunang tautan situs. Kantun nempatkeun, anjeun moal tiasa nyuhunkeun tautan situs. Tautan ieu otomatis dianugikeun ku algoritma Google nalika struktur situs anjeun janten cekap pikeun cocog. Sareng henteu aya tautan situs ieu, halaman wéb anjeun tiasa kéngingkeun pangirangan udagan anjeun, CTR anu langkung ageung, sareng konvérsi langkung parah.

Mesin pencari peryogi struktur situs anu langkung saé pikeun nyusup langkung saé.

Mapay wéb sapertos Googlebot nyusup kana situs web gumantung kana strukturna. Situs wéb anu terstruktur leres supados langkung gampang sareng langkung gancang pikeun ngaliwat sareng mendakan kecap konci anu tos disimpen. Tujuan tina WebCrawler ieu nyaéta pikeun indéks kontén pikeun balikkeun analisa salaku hasil pamilarian.

Anjeun kedah terang yén eusi dina halaman wéb anjeun henteu otomatis dikenal ku Google. Mapay ieu henteu ngan ukur mendakan hasil anu dipilih pikeun ditingalikeun nalika keyword ditelusuri. Google sorangan parantos nyarios yén aranjeunna henteu acan mendakan sababaraha halaman atanapi URL ayeuna. Ieu sabab henteu dideteksi ku WebCrawler Google. Pikeun mastikeun halaman wéb sareng halaman wéb anjeun henteu kéngingkeun nasib anu sami, anjeun kedah ngajantenkeun halaman wéb anjeun gampang diakses, ngorondang, sareng indéks ku WebCrawler.

Struktur situs anu saé mangrupikeun inti pikeun ngaoptimalkeun SEO


Tungtungna, kumaha saé SEO anjeun utamina sareng sababaraha kali ditetepkeun ku struktur situs anjeun. Seueur anu profésional bakal ngajawab yén tanpa struktur situs anu saé, SEO anjeun moal suksés. Struktur situs mangrupikeun dasar SEO anjeun, sareng siga wangunan naon, yayasanna kedah kuat. Yayasan anu lemah atanapi kirang diwangun ngan hartosna gedong anjeun bakal runtuh. Antukna, ukur waktosna. Kitu ogé halaman wéb anjeun bakal tungtungna gagal tanpa struktur anu leres.

Ieu léngkah pikeun nyiptakeun struktur situs anu ditangtoskeun

Ngembangkeun hirarki sateuacan anjeun ngamekarkeun halaman wéb

Upami anjeun nuju muka situs wéb anu anyar, anjeun tiasa ngarencanakeun bentuk naon anu bakal diperyogikeun tina situs. Malah sateuacan sateuacan nyiptakeun halaman dina CMS, anjeun kedah ngarencanakeun struktur naon anu anjeun hoyong gambar anu dicandak. Anjeun tiasa ngalakukeun perencanaan dina hamparan, papan tulis, atanapi prosésor kecap.

Inpormasi anjeun kedah gaduh hirarki. Inpormasi anu ditingalikeun kedah ngalir dina cara anu raos. Sakali anjeun atos, hierarki ieu bakal janten navigasi sareng struktur URL anjeun, sahingga unggal léngkah anu penting atanapi penting anu anjeun lakukeun ku dipangaruhan ku naon anu anjeun lakukeun di dieu.

Aya sababaraha ciri hirarki anu kudu diémutan.
  • Janten tujuan hirarki anjeun logis. Ulah coba pikeun ngaleupaskeun atanapi ngahesekeun prosésna.
  • Jieun nomer kategori utama antara dua sareng tujuh. Kacuali anjeun situs wéb balanja eCommerce, anjeun henteu kedah gaduh seueur teuing kategori. Ayeuna damel situs wéb anjeun, "sibuk."
  • Coba saimbangkeun jumlah subkategori dina unggal kategori. Sanaos ieu henteu diperyogikeun wajib, éta mangrupikeun desainer wéb anu kedah dicobaan sareng ngahontal. Hiji kategori utama henteu ngagaduhan gaduh sapuluh subkategori, sedengkeun anu sanésna ngan lima. Éta ngajantenkeun situs wéb henteu profésional.
Struktur URL anjeun kedah ngiringan hirarki Navigasi anjeun.

Struktur penting sanésna nyaéta struktur URL anjeun. Upami anjeun parantos ngalaksanakeun léngkah kahiji leres, ieu sanés janten masalah. URL anjeun bakal ngalaksanakeun wéb utama, hiji kategori utama, sateuacan subkategori. Éta kedah katingalina sapertos www.Semalt.net/SEO/UsingQualityStrukturDataToGetMoreClicks. Tautan ieu nyusun inpormasi anu dipidangkeun dumasar kana hirarki na.

Navigasi situs anjeun kedah aya dina format CSS atanapi HTML.
Nalika anjeun nyiptakeun situs wéb, tetep waé kodeu sederhana. Nganggo basa kodeu anu langkung compes ngajadikeun hésé WebCrawler pikeun nutupan situs anjeun.

Anggo struktur navigasi anu deet.

Nalika nangtoskeun naon anu mana, ati-ati henteu ngubur bagian anu paling penting dina halaman wéb anjeun dina jero hierarchy anjeun, situs-situs deet tiasa langkung saé kanggo para perangko wéb sareng pamiarsa anjeun.

Ngembangkeun struktur link internal komprehensif

Kami parantos ngaidentipikasi tilu alesan naha sifat ieu penting pikeun struktur halaman wéb anjeun. Ieu daptar naha tumbu internal penting:
  • Aranjeunna ngawenangkeun pangguna pikeun nganapigasi wéb
  • Aranjeunna ngabantosan netepkeun hirarki inpormasi dina website.
  • Aranjeunna ngabantosan nyebarkeun kakuatan peringkat dina situs wéb, anu masihan anjeun posisi anu langkung saé.
Masing-masing ieu nyumbang kana ngadamel halaman wéb anu sampurna.
Tautan internal henteu sapertos sains rokét. Éta ngan saukur hartosna anjeun numbu salah sahiji eusi atanapi halaman dina halaman wéb anjeun dina waktos salajengna. Tautan internal ieu kedah ngarahkeun pamaca anjeun kana halaman subkategori anu aya hubungan sareng halaman kategori utama.
Tautan internal nyaritakeun mesin pencari mana situs anu penting sareng kumaha carana didieu.

mass gmail